SHKM Baník Hodonín
DOR: Duel proti Znojmu rozhodli Drtiči v první třetině
DOR: Duel proti Znojmu rozhodli Drtiči v první třetině
Dorost
22.9.2018

Hodonínští dorostenci zapisují druhou výhru v sezoně, když si na svém ledě poradili s Orly ze Znojma. Svěřencům trenéra Stanislava Kytlici vyšla parádně první dvacetiminutovka, po které mladí Drtiči vedli 4:1. Ve druhé části hosté snížili na rozdíl dvou branek, ale víc Orlům Hodoňané nepovolili. V poslední části pečetil výhrou svou třetí trefou v zápase René Marek.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, sobota 22.9.2018
SHKM Baník Hodonín - HC LERAM Orli Znojmo
HOM
5:2
(4:1, 0:1, 1:0)
ZNO
Branky a nahrávky: 4. Marek René (Toman Jan), 6. Huňady (Marek René), 17. Marek René (Huňady), 20. Toman Jan, 55. Marek René (Huňady) - 12. Ujjobbagy (Míča), 34. Langmann (Míča). Rozhodčí: Maťašovský - Nikl, Chramosta. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 38. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 4:1, 4:2, 5:2.
Korček - Kytlica, Zlámal, Churý, Kunovský, Toman Jan, Huňady, Toman Vojtěch, Chlud, Marek René, Marek Richard, Štarha, Fuerpass, Adamec. Trenér: Stanislav Kytlica.
Věrný (13. Dokoupil) - Ujjobbagy, Konešný, Böhm, Stanislav, Barták, Smolka, Klempa, Šleboda, Tekale, Kukla, Kučera, Hudeček, Marek J., Neckář, Cakl, Langmann, Míča, Pozděna. Trenér: Rudolf Cakl.

Ohlasy trenérů

Stanislav Kytlica (Hodonín):
Naším dnešním soupeřem bylo sebevědomé Znojmo. Do zápasu jsme nastoupili se třemi kompletními útoky a dvěma obrannými dvojicemi. Otěže zápasu vzal tentokrát do svých rukou první útok, který se postaral o všech pět našich branek. Pochválit ale chci také třetí formaci, která měla odlišné úkoly než první trojka, a která si své povinnosti také splnila na jedničku. Soupeře jsme už v polovině první třetiny donutili vzít si oddechový čas a jak i výsledek napovídá, první třetina byla pro dnešní utkání rozhodující. Děkuju klukům za předvedený výkon a věřím, že se v podobném duchu budou odehrávat i další zápasy.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...