SHKM Baník Hodonín
Povedená úvodní třetina k vítězství nakonec nevedla, starší žáci si na první výhru musí ještě počkat
Povedená úvodní třetina k vítězství nakonec nevedla, starší žáci si na první výhru musí ještě počkat
St. žáci
15.10.2023

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
5. kolo, neděle 15.10.2023
SHKM Baník Hodonín - HC LERAM Orli Znojmo
HOM
3:5
(2:0, 0:4, 1:1)
ZNO
Branky a nahrávky: 1. Kabaňa, 19. Pavlovič, 44. Flamík (Peš) - 22. Marušíková (Pokorný F.), 26. Horák (Lukeš), 32. Pokorný M. (Vítek), 33. Marušíková (Janků, Pokorný F.), 49. Pokorný F. Rozhodčí: Smetková - Chramosta, Olšar. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 52. Průběh utkání: 2:0, 2:4, 3:4, 3:5.
Jandorová (32. Šťastný) - Salay, Lecián, Veselý, Dudek Patrik - Vytrhlíková, Šimek, Pavlovič J., Tetůr F., Kabaňa (A), Peš P., Flamík M. (C), Turner, Vlček, Andrášik, Matula, Čumba E. Trenér: Jaroslav Crlík.
Zimmermann (32. Leitner) - Pokorný M. (C), Molík, Haviar, Marušíková, Lukeš, Vítek, Janků, Bušta, Cejpek, Pokorný F., Horák, Kafka. Trenér: Milan Procházka.

Komentář k zápasu


Ohlasy trenérů

Jaroslav Crlík (Hodonín):
První třetina byla z naší strany výborná a po dvaceti minutách jsme vedli 2:0. Druhá třetina ale byla hrůzostrašná, neproměnili jsme plno šancí, a naopak po vlastních chybách jsme dovolili soupeři vstřelit čtyři góly. Na poslední třetinu jsme sáhli k nepopulárnímu kroku a sestavu jsme ze tří stáhli jen dna dvě formace. Nás trenéry i hráče to určitě netěší, ale snad si z toho kluci něco vezmou a do příštího zápasu půjdou s jiným přístupem. Ve třetí třetině jsme snížili na 3:4, ale z dálky jsme dostali gól na 3:5 a už jsme se z toho nedokázali oklepat.

další články
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...
Pálení čarodějnic 2024
Info
1.5.2024

Každoroční oblíbené pálení čarodějnic jsme si včera užili na parádní akci v areálu Veslařského klubu, kterého se jen za ...
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.