SHKM Baník Hodonín
Pavlovičův hattrick pomohl juniorům porazit orly z Lanškrouna
Pavlovičův hattrick pomohl juniorům porazit orly z Lanškrouna
Junioři
15.10.2023

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
6. kolo, neděle 15.10.2023
SHKM Baník Hodonín - TJ Orli Lanškroun
HOM
6:3
(1:1, 1:1, 4:1)
LAN
Branky a nahrávky: 20. Pavlovič M. (Zalubil), 29. Zalubil (Witoš), 50. Dolinský (Vícha), 52. Pavlovič M. (Witoš), 59. Procházka (Witoš, Běloch), 60. Pavlovič M. (Huňady J., Dolinský) - 2. Novotný (TS), 31. Verner (Šudoma), 51. Peškar (Novotný). Rozhodčí: Schenel - Chramosta, Kunc. Vyloučení: 2:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 74. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 6:3.
Dudek Petr - Peterka, Vícha (A), Hejduk - Vogl, Witoš, Hlůšek, Běloch, Dolinský, Procházka, Huňady J. (C), Pavlovič M., Zalubil. Trenér: Otakar Čajka.
Holík (Háněl) - Pražák, Peškar, Zedníček (C), Antošovský, Šedý - Dostál, Verner, Šudoma, Jáneš (A), Novotný, Bednář, Peškar, Dohnal, Fišer. Trenér: Pavel Jirků.

Komentář k zápasu


Ohlasy trenérů

Otakar Čajka (Hodonín):
V úvodu utkání naše obrana zaspala a po faulu na soupeřova útočníka následovalo trestné střílení, po kterém se hosté dostali do vedení. První třetina se více méně odehrávala před brankou soupeře, gólově jsme se ale prosadili až v samém závěru třetiny. V polovině utkání jsme šli do vedení střelou od modré čáry, ale soupeř po naší chybě v našem obranném pásmu srovnal. Na začátku třetí třetiny jsme neproměnili několik šancí, až v desáté minutě jsme se konečně prosadili. Ale prakticky vzápětí soupeř opět vyrovnal. V této části hry přibývalo šancí na obou stranách a my šli do vedení. Dvě minuty před koncem jsme se po nechytatelné střele od modré čáry dostali do vedení o dvě branky. V poslední minutě se ještě, už potřetí v zápase, prosadil Matěj Pavlovič. Hráčům jsme s kolegou po zápase vyčetli neproměňování šancí během první třetiny a nevyužití přesilových her, ale zároveň jim poděkovali za odehrané utkání.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...