SHKM Baník Hodonín
Junioři předvedli proti Znojmu parádní obrat a po vítězství 4:3 vstoupili do ligy vítězně!
Junioři předvedli proti Znojmu parádní obrat a po vítězství 4:3 vstoupili do ligy vítězně!
Junioři
24.9.2023

Vstup do zápasu prvního kola ligy juniorů vyšel o poznání lépe hostujícímu Znojmu, které se v první třetině ujalo dvoubrankového vedení. Když pak po změně stran Orli přidali třetí gól, nevypadalo to s domácími šancemi na bodový zisk moc valně. Jenže svěřenci trenéra Čajky nesložili zbraně a góly ve 25., 28. a 31. minutě srovnali na 3:3 a v polovině zápasu se začínalo prakticky od začátku. Rozhodující gólová chvíle přišla 64 vteřin po začátku poslední třetiny a postaral se o ni hodonínský útočník Patrik Dolinský, který čtvrtou trefou Drtičů dokonal skvělý obrat.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
1. kolo, neděle 24.9.2023
SHKM Baník Hodonín - HC LERAM Orli Znojmo
HOM
4:3
(0:2, 3:1, 1:0)
ZNO
Branky a nahrávky: 25. Hloušek, 28. Hloušek (Huňady), 31. Běloch (Huňady), 42. Dolinský (Běloch, Witoš) – 10. Hlávka (Černý, Míča), 14. Jaskula (Částek), 23. Částek (Mayer, Mahel). Rozhodčí: Slavka - Olšar, Čaněk. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 44. Průběh utkání: 0:3, 4:3.
Sekanina (Dudek Petr) - Kytlica, Vícha, Mišťúrik, Peterka, Jagoš, Kukuliš, Běhůnek, Stuchlík, Zalubil, Hloušek, Běloch, Pavlovič M., Huňady J., Procházka, Dolinský, Witoš, Hlůšek. Trenér: Otakar Čajka.
Svánovský (Kopuletý) - Marek, Smolka (A), Hlávka, Tlach, Konečný (A), Jaskula, Částek, Černý, Mayer, Mahel, Míča (C). Trenér: Petr Konečný.

Komentář k zápasu



Ohlasy trenérů

Otakar Čajka (Hodonín):
Hráli jsme proti silnému soupeři. V první třetině jsme Znojmo přestříleli v poměru 9:4, soupeř nás ale vyučil v produktivitě, kdy ze čtyř střel dal dvě branky. Na začátku druhé třetiny jsme v oslabení obdrželi třetí gól, který nás paradoxně nakopl a zlepšenou hrou a promenováním gólových šancí jsme srovnali stav na 3:3. Do poslední třetiny jsme šli s odhodláním, že první zápas juniorky doma po třech letech vyhrajeme, a podařilo se nám to. V závěru utkání jsme zbytečně faulovali, soupeř se pokusil o hru bez brankáře, ale my jsme si již hru pohlídali a do žádné větší šance jsme Znojmo nepustili. Po utkání jsme s kolegou všem chlapcům poděkovali za bojovnost, kdy jsme otočili výsledek z nepříznivého stavu 0:3 na konečných 4:3.

další články
Skvělá zpráva! Společnost MND pokračuje jako generální partner hodonínského hokeje
Info
22.7.2024

Společnost MND, a.s. a SHKM Baník Hodonín pokračují i v příští hokejové sezoně 2024-25 v úspěšné spolupráci, kterou oba ...
Martin Lašák: Chtěl jsem hrát za Baník. Líbí se mi, jak klub funguje
A-Tým
18.7.2024

Obránce Martin Lašák byl první oznámenou posilou Baníku pro novou sezonu. Odchovanec Uherského Hradiště se na Slovácko s...
Šestiletá historie Baníku zná pouze tři vítěze kanadského bodování. Znáte všechny?
A-Tým
8.7.2024

V základní části uplynulé sezóny zaznamenal Vojtěch Dobiáš 42 kanadských dobů a stal se králem hodonínské produktivity. Před ním se to podařilo jen dvěma dalším hráčům, víte kterým?
VIDEO: Hokej je zábava! Nábory Baníku v hodonínských i okolních školkách bavily děti i letos
Info
4.7.2024

V posledních letech v rámci náborové činnosti stále více prohlubujeme spolupráci se školkami nejen v Hodoníně, ale i v o...