SHKM Baník Hodonín
Junioři předvedli proti Znojmu parádní obrat a po vítězství 4:3 vstoupili do ligy vítězně!
Junioři předvedli proti Znojmu parádní obrat a po vítězství 4:3 vstoupili do ligy vítězně!
Junioři
24.9.2023

Vstup do zápasu prvního kola ligy juniorů vyšel o poznání lépe hostujícímu Znojmu, které se v první třetině ujalo dvoubrankového vedení. Když pak po změně stran Orli přidali třetí gól, nevypadalo to s domácími šancemi na bodový zisk moc valně. Jenže svěřenci trenéra Čajky nesložili zbraně a góly ve 25., 28. a 31. minutě srovnali na 3:3 a v polovině zápasu se začínalo prakticky od začátku. Rozhodující gólová chvíle přišla 64 vteřin po začátku poslední třetiny a postaral se o ni hodonínský útočník Patrik Dolinský, který čtvrtou trefou Drtičů dokonal skvělý obrat.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
1. kolo, neděle 24.9.2023
SHKM Baník Hodonín - HC LERAM Orli Znojmo
HOM
4:3
(0:2, 3:1, 1:0)
ZNO
Branky a nahrávky: 25. Hloušek, 28. Hloušek (Huňady), 31. Běloch (Huňady), 42. Dolinský (Běloch, Witoš) – 10. Hlávka (Černý, Míča), 14. Jaskula (Částek), 23. Částek (Mayer, Mahel). Rozhodčí: Slavka - Olšar, Čaněk. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 44. Průběh utkání: 0:3, 4:3.
Sekanina (Dudek Petr) - Kytlica, Vícha, Mišťúrik, Peterka, Jagoš, Kukuliš, Běhůnek, Stuchlík, Zalubil, Hloušek, Běloch, Pavlovič M., Huňady J., Procházka, Dolinský, Witoš, Hlůšek. Trenér: Otakar Čajka.
Svánovský (Kopuletý) - Marek, Smolka (A), Hlávka, Tlach, Konečný (A), Jaskula, Částek, Černý, Mayer, Mahel, Míča (C). Trenér: Petr Konečný.

Komentář k zápasu



Ohlasy trenérů

Otakar Čajka (Hodonín):
Hráli jsme proti silnému soupeři. V první třetině jsme Znojmo přestříleli v poměru 9:4, soupeř nás ale vyučil v produktivitě, kdy ze čtyř střel dal dvě branky. Na začátku druhé třetiny jsme v oslabení obdrželi třetí gól, který nás paradoxně nakopl a zlepšenou hrou a promenováním gólových šancí jsme srovnali stav na 3:3. Do poslední třetiny jsme šli s odhodláním, že první zápas juniorky doma po třech letech vyhrajeme, a podařilo se nám to. V závěru utkání jsme zbytečně faulovali, soupeř se pokusil o hru bez brankáře, ale my jsme si již hru pohlídali a do žádné větší šance jsme Znojmo nepustili. Po utkání jsme s kolegou všem chlapcům poděkovali za bojovnost, kdy jsme otočili výsledek z nepříznivého stavu 0:3 na konečných 4:3.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...