SHKM Baník Hodonín
Baník na závěr základní části veze dva body z Valašska, prodloužení rozhodl už po 49 vteřinách Matěj Novák
Baník na závěr základní části veze dva body z Valašska, prodloužení rozhodl už po 49 vteřinách Matěj Novák
A-Tým
9.3.2024

Závěrečné utkání dlouhodobé části nabídlo jedenáct branek, z napínavé přetahované nakonec berou nakonec dva body hokejisté Baníku, kteří dvěma body zapsali sedmadvacáté sezonní vítězství. Jihomoravané se radují i přesto, že nastoupili ve značně kombinované a především oslabené sestavě. Góly zeleno-černých na Valašsku obstarali Petr Krejčí, který proměnil trestné střílení, Filip Weintritt, Adam Bachánek, Denis Zaichyk a obrat ze 4:5 na 6:5 dokonal dvěma trefami Matěj Novák.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
44. kolo, sobota 9.3.2024
HC Bobři Valašské Meziříčí - SHKM Baník Hodonín
VAM
5:6p
(1:1, 3:3, 1:1 - 0:1)
HOM
Branky a nahrávky: 13. Romančík (Capil), 23. Sviták (Adámek), 31. Kozubík (Martiník, Urban), 36. Adámek (TS), 42. Melenovský (Kočí) - 6. Krejčí (TS), 26. Weintritt (Laciga, Matěj), 32. Bachánek (Zaichyk, Rauš), 35. Zaichyk (Laciga, Polesný), 49. Novák (Rauš, Polesný), 61. Novák (Luža, Sedláček). Rozhodčí: Held - Bubela, Mikšík. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely: 44:27. Diváci: 230. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4, 5:4, 5:6.
Slovák (Ševců) - Sviták, Kočí, Baroš, Liss, Holiš, Holomek (C), Martiník - Capil, Adámek, Melenovský - Kozubík, Romančík, Vávra - Gola, Vavřík (A), Urban - Popelka, Finsterle (A), Stodůlka. Trenér: Lukáš Plšek.
Dolíška (Běhal) - Němec, Sedláček, Polesný (A), Rauš (A), Švejda, Bílek - Matěj, Luža, Laciga - Weintritt, Huňady J., Novák (C) - Sedlák, Zaichyk, Bachánek - Krejčí, Štědrý. Trenér: Aleš Bachánek.

Komentář k zápasu



Ohlasy trenérů

Aleš Bachánek (Hodonín):
Dnes to bylo z obou stran hodně opatrné. Bylo to slušné utkání, ale bylo prostě cítit, že ani domácí ani my dnes o nic nehrajeme. Divákům se ale zápas musel líbit, padlo jedenáct gólů a jsme rádi, že my jsme byli ti, kdo dali o jeden gól víc. Jeli jsme do Valmezu vyhrát a to se nám, sice až v prodloužení, ale podařilo.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...