SHKM Baník Hodonín
Dorost i potřetí veze z venku plný počet bodů, v tabulce mu po vítězství v Brodě patří čtvrté místo
Dorost i potřetí veze z venku plný počet bodů, v tabulce mu po vítězství v Brodě patří čtvrté místo
Dorost
2.10.2022

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
4. kolo, neděle 2.10.2022
HC SPARTAK Uherský Brod - SHKM Baník Hodonín
UHB
5:8
(2:2, 2:4, 1:2)
HOM
Branky a nahrávky: 16. Fikes (Plšek), 16. Škubal (Honza, Šiška), 28. Zvěřina (Plšek), 40. Horenský D., 52. Beran (Horenský D.) - 1. Korbel (Procházka), 4. Šupka (Běhůnek), 28. Šupka (Hloušek, Jagoš), 32. Procházka (Korbel), 32. Procházka (Fiedor), 33. Pavlovič M. (Šupka), 41. Fiedor, 44. Korbel (Procházka). Rozhodčí: Šmíd - Frelich, Šobáň. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 42. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:6.
Vrága (32. Kamenář) - Hrančík, Zvěřina, Horenský T., Obadal, Brulík, Fikes, Dviš (A), Šiška, Horenský D. (C), Plšek, Dvořák, Šín, Beran, Škubal, Hnza. Trenér: Zbyněk Kůdela.
Stašek (Kuča) - Korbel, Peterka, Běhůnek D. (A), Jagoš, Bárta - Fiedor, Krátký, Džačovský M., Hloušek, Čumba A., Pavlovič M., Ringer, Šupka, Machač, Huňady E., Procházka, Zalubil (C). Trenér: Otakar Čajka.

Komentář k zápasu

V neděli jsme zajížděli do nedalekého Uherské Brodu ke 4. kolu Regionální ligy dorostu. Od samého začátku mělo utkání velký spád a náboj derby byl cítit nejen na ledě. První třetinu jsme sice nevyhráli, ale z mužstva bylo cítit, že zápas chce moc vyhrát. Hrálo se nahoru dolů, soupeř hrál převážně na brejky, ale naštěstí nás několikrát podržel v dobré formě chytající Stašek. Po prvním dějství se rozcházíme za vyrovnaného stavu 2:2. Druhá část zápasu se odehrávala převážně v naší režii a v rozmezí 28. až 32. minuty sázíme soupeři 4 branky. Je rozhodnuto... Spartak ještě vybral oddechový čas, ale to už jsme utkání drželi pevně v otěžích. Ve třetí části ještě přidáváme další dvě branky. V zápase jsme hráli jako jeden tým, jako jeden muž. Výhra byla opravdu zasloužená.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...