SHKM Baník Hodonín
Dorost i potřetí veze z venku plný počet bodů, v tabulce mu po vítězství v Brodě patří čtvrté místo
Dorost i potřetí veze z venku plný počet bodů, v tabulce mu po vítězství v Brodě patří čtvrté místo
Dorost
2.10.2022

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
4. kolo, neděle 2.10.2022
HC SPARTAK Uherský Brod - SHKM Baník Hodonín
UHB
5:8
(2:2, 2:4, 1:2)
HOM
Branky a nahrávky: 16. Fikes (Plšek), 16. Škubal (Honza, Šiška), 28. Zvěřina (Plšek), 40. Horenský D., 52. Beran (Horenský D.) - 1. Korbel (Procházka), 4. Šupka (Běhůnek), 28. Šupka (Hloušek, Jagoš), 32. Procházka (Korbel), 32. Procházka (Fiedor), 33. Pavlovič M. (Šupka), 41. Fiedor, 44. Korbel (Procházka). Rozhodčí: Šmíd - Frelich, Šobáň. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 42. Průběh utkání: 0:2, 3:2, 3:6.
Vrága (32. Kamenář) - Hrančík, Zvěřina, Horenský T., Obadal, Brulík, Fikes, Dviš (A), Šiška, Horenský D. (C), Plšek, Dvořák, Šín, Beran, Škubal, Hnza. Trenér: Zbyněk Kůdela.
Stašek (Kuča) - Korbel, Peterka, Běhůnek D. (A), Jagoš, Bárta - Fiedor, Krátký, Džačovský M., Hloušek, Čumba A., Pavlovič M., Ringer, Šupka, Machač, Huňady E., Procházka, Zalubil (C). Trenér: Otakar Čajka.

Komentář k zápasu

V neděli jsme zajížděli do nedalekého Uherské Brodu ke 4. kolu Regionální ligy dorostu. Od samého začátku mělo utkání velký spád a náboj derby byl cítit nejen na ledě. První třetinu jsme sice nevyhráli, ale z mužstva bylo cítit, že zápas chce moc vyhrát. Hrálo se nahoru dolů, soupeř hrál převážně na brejky, ale naštěstí nás několikrát podržel v dobré formě chytající Stašek. Po prvním dějství se rozcházíme za vyrovnaného stavu 2:2. Druhá část zápasu se odehrávala převážně v naší režii a v rozmezí 28. až 32. minuty sázíme soupeři 4 branky. Je rozhodnuto... Spartak ještě vybral oddechový čas, ale to už jsme utkání drželi pevně v otěžích. Ve třetí části ještě přidáváme další dvě branky. V zápase jsme hráli jako jeden tým, jako jeden muž. Výhra byla opravdu zasloužená.

další články
Skvělá zpráva! Společnost MND pokračuje jako generální partner hodonínského hokeje
Info
22.7.2024

Společnost MND, a.s. a SHKM Baník Hodonín pokračují i v příští hokejové sezoně 2024-25 v úspěšné spolupráci, kterou oba ...
Martin Lašák: Chtěl jsem hrát za Baník. Líbí se mi, jak klub funguje
A-Tým
18.7.2024

Obránce Martin Lašák byl první oznámenou posilou Baníku pro novou sezonu. Odchovanec Uherského Hradiště se na Slovácko s...
Šestiletá historie Baníku zná pouze tři vítěze kanadského bodování. Znáte všechny?
A-Tým
8.7.2024

V základní části uplynulé sezóny zaznamenal Vojtěch Dobiáš 42 kanadských dobů a stal se králem hodonínské produktivity. Před ním se to podařilo jen dvěma dalším hráčům, víte kterým?
VIDEO: Hokej je zábava! Nábory Baníku v hodonínských i okolních školkách bavily děti i letos
Info
4.7.2024

V posledních letech v rámci náborové činnosti stále více prohlubujeme spolupráci se školkami nejen v Hodoníně, ale i v o...