SHKM Baník Hodonín
B-tým opět zaspal začátek zápasu, proti favoritovi z Hané se obrat tentokrát nepodařil
B-tým opět zaspal začátek zápasu, proti favoritovi z Hané se obrat tentokrát nepodařil
B-Tým
2.10.2022

Tohle byla pro hodonínskou rezervu hodně těžké písemka. Do Hodonína dorazil jeden z favoritů soutěže se čtrnácti hráči, kteří na se jaře letošního roku probojovali až do finále Krajské ligy. Hanáci ukazovali svou kvalitu od první minuty a v úvodní dvacetiminutovce si vypracovali tříbrankové vedení. Baník se gólově probudil až ve druhé části, ale na zásahy Toma Poláka i Martina Vyrůbalíka dokázali hosté vždy odpovědět, takže i po druhé třetině vedla Kroměříž o tři trefy. Tři minuty před koncem to Baník risknul se šesti hráči v poli, ale místo snížení pečetil střelou do prázdné hodonínské branky kroměřížské vítězství Světlík.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, neděle 2.10.2022
SHKM Baník Hodonín - HK Kroměříž
HOM
2:6
(0:3, 2:2, 0:1)
HKK
Branky a nahrávky: 29. Polák (Vyrůbalík, Janás), 33. Vyrůbalík (Crlík, Polák) - 2. Holík (Zavřel), 6. Světlík (Lavička), 13. Podešva (Zeman), 29. Hubík (Světlík), 38. Šťastný (Zavřel, Hradil), 58. Světlík (Jergl). Rozhodčí: Schenel - Bačák, Olšar. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Střely: 26:43. Diváci: 207. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:6.
Běhal (Mládek) - Vyrůbalík (A), Crlík, Běhůnek, Rýpar, Rákoczy, Kytlica - Tomi, Janás (C), Polák (A) - Lidák, Jajcay, Pospíšil - Matuškovič, Bauer, Běloch - Huňady. Trenér: Michal Kuba.
Fajgl (Pražan) - Vávra, Šťastný, Zeman, Holík, Nesrsta, Jergl, Knápek - Laciga, Jelínek, Morev, Zavřel, Hubík (C), Hradil, Lavička, Podešva, Opravil, Světlík. Trenér: Zdeněk Bečka.

Komentář k zápasu


Ohlasy trenérů

Michal Kuba (Hodonín):
Bohužel byl začátek zápasu stejný jako s Hradištěm. Po chvíli prohráváme 0:3 a to se potom hraje těžko. Na druhou stranu kluci bojovali až dokonce. Myslím si, že tam byly i okamžiky, kdy jsme byli i lepší, ale neproměňujeme šance. Důležité je, že se do těch šancí dostáváme a chceme s tím výsledkem něco udělat. Na tom se dá stavět. Škoda, je, že s dostaneme se na rozdíl dvou gólů a hned z protiútoku dostaneme při nedůrazu u brány další gól. To jsou věci, kdy jsi v laufu a můžeš jít do tlaku. Místo toho tě také chyby zase položí a začínáš od znova. Na konci už jsme hráli powerplay i za stavu 2:5 i 2:6. Bohužel stav jsme nesnížili.

Fotografie ze zápasu

další články
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...
Mobilní aplikace Čistý sport
Info
12.4.2024

Nová aplikace ČISTÝ SPORT podporuje fair play. Spuštění mobilní aplikace ČISTÝ SPORT přináší sportovcům snadný nástroj p...
Zlato z domácího turnaje starších žáků putuje do Uherského Ostrohu, Baník bere stříbrné medaile
Turnaje
11.4.2024

V sobotu 6. dubna se na hodonínském zimním stadionu konal závěrečný jednodenní turnaj hokejové sezony 2023-24 pro hráče ...