SHKM Baník Hodonín
SD: Ve Frýdku-Místku vyšli hodonínští střelci naprázdno
SD: Ve Frýdku-Místku vyšli hodonínští střelci naprázdno
Přípravka
4.3.2016

V utkání na ledě frýdecké haly Polárka se gólově činili jen domácí hráči. Ti se v prvních dvou třetinách dokázali prosadit hned čtyřikrát a v poslední čášti si svůj náskok v klidu pohlídali. Dvakrát se domácí tým trefil v přesilovkách. Hodonínští mladíci teprve podruhé v sezoně nedokázali v utkání vstřelit ani jednu branku.

autor:
Redakce
Sdílejte článek
 
35. kolo, pátek 4.3.2016
HC Frýdek-Místek - SHKM Baník Hodonín
FRM
4:0
(1:0, 3:0, 0:0)
HOM
Branky a nahrávky: 6. Matějka (Papaj), 28. Kozubek (Papaj), 35. Matějka (Papaj, Hysek), 36. Polášek (Prokop, Puzoň). Vyloučení: 2:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Průběh utkání: 4:0.
Dobečka (Velička) - Prokop, Návrat, Pažický, Kolář, Řehák, Kozubek, Polášek, Papaj, Fajmon, Kanovský, Veselý, Hysek, Pastor, Puzoň, Matějka (C), Dlouhý, Kopeček, Janík, Bernovský. Trenér: Miroslav Kameník.
Stipčák (Hanáček) - Štěpanovský M., Veselský, Šebesta, Špírek, Mikulič, Veselý, Škriba, Chalupa (C), Pavka, Svoboda, Ščecina, Lindner, Straka, Smetková (A), Göndör. Trenéři: Karel Buřič, Patrik Weber.
další články
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...