SHKM Baník Hodonín
Parádní obrat juniorky! V České Třebové rozhodlo pět hodonínských gólů v poslední třetině!
Parádní obrat juniorky! V České Třebové rozhodlo pět hodonínských gólů v poslední třetině!
Junioři
8.10.2023

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
5. kolo, neděle 8.10.2023
ZJ Lokomotiva Česká Třebová - SHKM Baník Hodonín
CTR
5:7
(2:1, 3:1, 0:5)
HOM
Branky a nahrávky: 4. Slezák (Fiala, Kukla), 10. Čečotka (Doleček), 23. Jiruf (Kukla, Brand), 35. Páv (Novotný, Lepša), 36. Vrba (Lepša) - 15. Procházka (Huňady J.), 26. Procházka (Huňady J.), 45. Vícha (Huňady J.), 51. Procházka (Huňady J., Pavlovič M.), 58. Pippal (Pavlovič M.), 58. Huňady J. (Pantlík), 60. Procházka (Zalubil). Rozhodčí: Sedlák - Vašátko, Melichar. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 43. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 5:2, 5:7.
Prokop (Češka) - Bílek, Kubíček, Verner (C) - Slezák, Čečotka, Jiruf, Fiala (A), Lepša, Páv, Doleček, Novotný, Kukla, Brand, Vrba. Trenér: Jiří Tölg.
Dudek Petr (Tetůr M.) - Stuchlík, Mišťúrik, Jagoš, Peterka, Vícha, Hejduk - Pippal, Procházka, Huňady J., Pavlovič M., Pantlík, Zalubil. Trenér: Otakar Čajka.

Komentář k zápasu

Ohlasy trenérů

Otakar Čajka (Hodonín):
Po pátečním výprasku v Brně jsme si před zápasem řekli, že jestli chceme vyhrát musíme dnes zlepšit úplně všechno. Hráli jsme aktivně, šance byly na obou stranách, ale šťastnější byl soupeř, který dal v první třetině o gól víc než my. Druhá třetina byla herně stejná jako první, jen branky dával především soupeř, takže jsme po dvou třetinách prohrávali 2:5. Do třetí třetiny jsme si řekli, že nemáme co ztratit a vše jsme vsadili na útok. Nejprve jsme při přesilové hře snížili, v desáté minutě vstřelili další gól a už jsme prohrávali jen o jeden gól. Dál jsme hráli útočný hokej a šli si za vítězstvím. O výsledku jsme rozhodli v osmapadesáté minutě během patnácti vteřin, kdy jsme dali dvě branky a při závěrečné powerplay jsme soupeře dorazili sedmým gólem. V utkání se nejvíce dařilo Marku Procházkovi, který dal čtyři branky a Jirkovi Huňadymu, který jednu branku dal a na čtyři asistoval. Po zápase jsme s kolegou hráčům poděkovali za parádní obrat, obětavost a bojovnost, až do konce utkání.

další články
Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!
Info
6.5.2024

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.
V Praze se dnes uskutečnila první schůzka druholigových klubů před startem nové sezony
Info
3.5.2024

V Praze se dnes uskutečnilo první setkání zástupců druholigových klubů na jakémsi „před-aktivu“. Kluby si odsouhlasily z...
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...
Pálení čarodějnic 2024
Info
1.5.2024

Každoroční oblíbené pálení čarodějnic jsme si včera užili na parádní akci v areálu Veslařského klubu, kterého se jen za ...