SHKM Baník Hodonín
SŽ: Drtičům v Břeclavi zvlhl střelecký prach
SŽ: Drtičům v Břeclavi zvlhl střelecký prach
Dorost
26.2.2017

V souboji dvou týmů z čela tabulky byli úspěšnější hokejisté Břeclavi, kteří v derby s Hodonínem nepovolili svému soupeři ani jednou skórovat. Lvi se ujali vedení už v první třetině, v polovině zápasu pak třemi slepenými góly v rozmezí pěti minut určili ráz dnešního utkání. Zatímco hodonínským mladíkům se střelecky nedařilo, Lvi v závěrečné dvacetiminutovce přidali ještě další dva góly, čímž zpečetili svou výhru 6:0.

autor:
Redakce
Sdílejte článek
 
26. kolo, neděle 26.2.2017
HC Lvi Fosfa Břeclav - SHKM Baník Hodonín
BRE
6:0
(1:0, 3:0, 2:0)
HOM
Branky a nahrávky: 16. Boltvan (Havelka, Pavlačka), 27. Konrád (Mácha), 29. Boltvan (Pavlačka), 32. Pavlačka (Havelka, Mikuličová), 44. Boltvan (Pavlačka), 45. Ambrož (Kunc). Vyloučení: 0:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 69. Průběh utkání: 6:0.
Veselý - Juřička, Boltvan, Mácha, Mikuličová, Hykl, Abazaj, Kruták, Hýža, Kunc, Pavlačka, Havelka, Ambrož, Konrád. Trenér: Jakub Klimovič.
Běhal Adam (30. Bílek Matyáš) - Trs, Jobek, Plevka, Luknách, Chlud, Marek René, Prčík, Štarha, Adamec, Zlámal, Běhůnek, Toman, Šupa. Trenér: Tibor Helísek.
další články
Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!
Info
6.5.2024

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.
V Praze se dnes uskutečnila první schůzka druholigových klubů před startem nové sezony
Info
3.5.2024

V Praze se dnes uskutečnilo první setkání zástupců druholigových klubů na jakémsi „před-aktivu“. Kluby si odsouhlasily z...
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...
Pálení čarodějnic 2024
Info
1.5.2024

Každoroční oblíbené pálení čarodějnic jsme si včera užili na parádní akci v areálu Veslařského klubu, kterého se jen za ...