SHKM Baník Hodonín
Vyjádření VV SHKM Hodonín k aktuální situaci
Vyjádření VV SHKM Hodonín k aktuální situaci
Info
3.11.2020

Vážení sportovní přátelé, psát další slova o koronaviru je asi zbytečné. Všichni víme, co se děje okolo nás. Co naopak bohužel nikdo z nás neví, je to, jak se vše bude dál vyvíjet. Vše bedlivě sledujeme a snažíme se v těžké době a nelehké situaci co nejlépe zorientovat. Důležité je teď zůstat zdravý a věřit, že to nebude dlouho pokračovat a opět zaduní mantinely. Nic jiného si ani nepřejeme.

autor:
Klub
Sdílejte článek
 

S ohledem na současnou situaci se VV SHKM Hodonín dohodl na pozastavení splatnosti druhé poloviny poplatků na sezonu 2020-21. V případě, že jste již druhou polovinu poplatků uhradili, můžete si vyžádat navrácení této částky zpět, nebo můžete vyčkat na konec března 2021, kdy už snad bude jasné, v jakém rozsahu proběhla sezona a budou vyčísleny náklady pro navrácení poměrné části druhé poloviny poplatku. Pro ty, kteří uhradili první polovinu poplatků, prosíme o trpělivost. Existují následující varianty:

1) sezona se opět rozběhne – budou vyčísleny náklady a buď bude dostačující polovina poplatku, nebo bude vyčíslen doplatek pro jednotlivé kategorie – už teď je ale jisté, že nebude v plné výši, jak byl stanoven pro celou sezonu 2020-21.

2) sezona se již nerozběhne, což si nikdo z nás nepřeje – bude na základě vyčíslených nákladů po ukončení sezony vrácena poměrná část poplatků.


VV SHKM Hodonín se rozhodl na základě aktuální situace schválit pro všechny hráče od 2. třídy a výše, předem avizovaný „balíček klubového oblečení“, který nebude vůbec zpoplatněn – jedinou podmínkou pro „nárokování“ si balíčku je – mít uhrazenu první polovinu poplatků. O způsobu a termínu výdeje balíčků budete informováni prostřednictvím klubového webu i jednotlivými trenéry.

Samozřejmě nechceme zapomenout ani na ty úplně nejmenší – tedy na naši přípravku. Pro každého člena přípravky chystáme malé Vánoční překvapení.

Věříme, že tuhle nelehkou dobu všichni zvládneme ve zdraví a v co nejkratší době se sejdeme na zimním stadionu.

S úctou
VV SHKM Hodonín

další články
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...
Mobilní aplikace Čistý sport
Info
12.4.2024

Nová aplikace ČISTÝ SPORT podporuje fair play. Spuštění mobilní aplikace ČISTÝ SPORT přináší sportovcům snadný nástroj p...