SHKM Baník Hodonín
Brankářská škola Petra Mrázka Goalie Camp 2020 - Brno 16. - 19.7.2020
Brankářská škola Petra Mrázka Goalie Camp 2020 - Brno 16. - 19.7.2020
Info
2.3.2020

autor:
Klub
Sdílejte článek
 

Dobrý den Vážení rodiče, ahoj GOLMANI,

dovolte nám, abychom Vás tímto článkem informovali, že i v roce 2020 jsme pro Vás připravili již 5. ročník BRANKÁŘSKÉ ŠKOLY PETRA MRÁZKA - GOALIE CAMP 2020.

Než navštívíte naše ÚPLNĚ NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY www.goaliecamp.cz, kde najdete všechny potřebné informace a především odkazy na přihlášky, zde je pro Vás několik základních informací:

1) Vyslyšeli jsme Vaše požadavky na rozšíření kempu a v letošním roce bude kemp rozšířen až pro 42 brankářů, ve dvou tréninkových skupinách (21 + 21), přičemž zůstane zachován náš individuální přístup, tedy max. 3 brankáři v tréninkové skupině na jednoho profesionálního trenéra.

2) Úplnou novinkou na našem kempu je prohloubení a především propojení spolupráce Petra Mrázka s Mariánem Jelínkem. Souběžně a doslova „vedle sebe na dvou ledových plochách“ bude probíhat i kemp pro hráče, který jako hlavní trenér, osobně povede a na ledě odtrénuje Marian Jelínek.

Neváhejte nabídnout tento kemp svým spoluhráčům, protože letošní kemp je ve znamení hesel:

SAVE THE GOAL vs. SCORE THE GOAL

• STAŇTE SE SOUČÁSTÍ VÝJIMEČNÉHO PROJEKTU.
• PROPOJÍME TO, CO DĚLÁ HOKEJ HOKEJEM.
• GOLMANŮM UKÁŽEME, JAK VYCHYTAT TY NEJLEPŠÍ ÚTOČNÍKY.
• ÚTOČNÍKŮM UKÁŽEME, JAK PŘEKONAT TY NEJLEPŠÍ GOLMANY.
• NÁM TO DÁVÁ SMYSL – PŘESVĚDČTE SE SAMI.

Děkujeme za Vaší zpětnou vazbu, kterou jste nám buď osobně, nebo písemně poskytli. Přiřkli jste nám slova jako: „výborný kemp…“, „výjimečný kemp…“, „bylo to tu opravdu jiné a lepší než jinde a to jak po stránce tréninku, tak po stránce ubytování a především stravy…“. Za tato slova Vám ještě jednou děkujeme a věřte, že je to pro nás zavazující a zároveň nás to motivuje posouvat se, SPOLEČNĚ S VÁMI, stále dopředu. Se vší skromností si, ale dovolíme říci, že právě o to být „jiný kemp“, a to úplně ve všem, nám na začátku šlo. A díky Vám, se nám to „snad“ společně daří. Děkujeme.

A právě i proto se bude kemp 2020 opět konat v Brně, kde zase využijeme komfortní zázemí na zimním stadionu Hokejových hal dětí a mládeže, také na nových venkovních sportovištích a především Vám poskytneme nadstandardní ubytování a s tím spojený komfort a služby v hotelu Avanti ****, který se nachází opravdu úplně hned vedle zimního stadionu. Rozšířili jsme trenérský tým a svoji účast nám již přislíbili např. Martin Nečas st. - profesionální trenér a také Martin Nečas ml. - spoluhráč Petra Mrázka v Carolina Hurricanes.

POKUD MÁTE ZÁJEM OSOBNĚ TRÉNOVAT S PETREM MRÁZKEM A ZÚČASTNIT SE BRANKÁŘSKÉ ŠKOLY PETRA MRÁZKA GOALIE CAMP 2020, NAVŠTIVTE NAŠE NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY www.goaliecamp.cz KDE SE MŮŽETE JEDNODUCHÝM VYPLNĚNÍM FORMULÁŘE OBRATEM PŘIHLÁSIT.

„Těším se na Vás, těším se na to, že s Vámi budu celý kemp osobně, že dobře potrénujeme, užijeme si i spousty srandy a SPOLEČNĚ SE PŘIPRAVÍME NA DALŠÍ SEZÓNU.

Váš Petr MRÁZEK #34
…a nezapomínejte že: „KDE JE VŮLE, TAM JE CESTA”

další články
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...
Pálení čarodějnic 2024
Info
1.5.2024

Každoroční oblíbené pálení čarodějnic jsme si včera užili na parádní akci v areálu Veslařského klubu, kterého se jen za ...
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.