SHKM Baník Hodonín
Baník tahal v Břeclavi za kratší konec, Lvi rozhodli v přesilových hrách
Baník tahal v Břeclavi za kratší konec, Lvi rozhodli v přesilových hrách
B-Tým
22.10.2022

První Jižanské derby sezony se stalo jasnou záležitostí. Domácí Břeclav nasázela Baníku osm gólů, golman Michálek naopak všechny střely zeleno-černých pochytal, a tak se u Dyje mohlo začít slavit. Baník poprvé v historii nedal Břeclavi ani jeden gól a stejně tak poprvé Baník Lvům ve vzájemném utkání podlehl.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
6. kolo, sobota 22.10.2022
HC Lvi Fosfa Břeclav - SHKM Baník Hodonín
BRE
8:0
(1:0, 3:0, 4:0)
HOM
Branky a nahrávky: 17. Čápek (Papp, Topolanský), 35. Čápek (Garčic), 39. Garčic (Dora), 40. Gabriška (Rutkovský), 48. Průdek (Zháňal, Směřička), 54. Gabriška (Rutkovský, Zháňal), 55. Sedláček (Kocúr, Čápek), 59. Gabriška (Zháňal). Rozhodčí: Čuňočka - Halás, Smetková. Vyloučení: 3:5, navíc Crlík (HOM) 10 minut. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Střely: 39:30. Diváci: 122. Průběh utkání: 8:0.
Michálek (Dymshakov) - Rutkovský, Koubek, Dora, Topolanský, Göndör, Směřička, Čápek, Vaněk, Papp - Průdek, Gabriška, Svoboda, Zháňal, Juránek, Sedláček, Garčic, Kocúr. Trenér: Marek Göndör.
Běhal Adam (53. Mládek) - Flamík, Crlík, Běhůnek, Rýpar, Rákoczy, Běhal Antonín, Kytlica - Jajcay, Charvát K., Pospíšil - Janás (A), Polák (A), Tomi (C) - Běloch, Matuškovič, Huňady - Schneider. Trenér: Michal Kuba.

Ohlasy trenérů

Michal Kuba (Hodonín):
Řekl bych, že jsme byli první třetinu opticky lepší. Bohužel neproměňujeme šance. Soupeř pak využil nabídnuté přesilové hry a odskočil na 4:0. Poslední třetinu už to bylo z naší strany velice špatné a koledovali jsme si o desítku. Strašně nám chybí Jirka Sedlák, kapitán, který to umí strhnout. Bohužel nikdo jiný takový v týmu není. Nikdy jsem tady neprohrál… Je to normální ostuda!

Fotografie ze zápasu

další články
Předprodej na pátý zápas osmifinále proběhne už dnes od 16 do 18 hodin
A-Tým
19.3.2024

Vstupenky na středeční rozhodující zápas série s Novým Jičínem budou v prodeji už dnes, tedy v úterý 19. března na pokla...
Baník v Novém Jičíně srovnal sérii na 2:2, napínavé a chvílemi vyhrocené osmifinále rozhodne až poslední pátý duel
A-Tým
19.3.2024

Čtvrtý zápas osmifinálové série hostil zimní stadion v novém Jičíně, díky skvělým hodonínským fanouškům to ale vypadalo,...