SHKM Baník Hodonín
B-tým opět zaspal začátek zápasu, proti favoritovi z Hané se obrat tentokrát nepodařil
B-tým opět zaspal začátek zápasu, proti favoritovi z Hané se obrat tentokrát nepodařil
B-Tým
2.10.2022

Tohle byla pro hodonínskou rezervu hodně těžké písemka. Do Hodonína dorazil jeden z favoritů soutěže se čtrnácti hráči, kteří na se jaře letošního roku probojovali až do finále Krajské ligy. Hanáci ukazovali svou kvalitu od první minuty a v úvodní dvacetiminutovce si vypracovali tříbrankové vedení. Baník se gólově probudil až ve druhé části, ale na zásahy Toma Poláka i Martina Vyrůbalíka dokázali hosté vždy odpovědět, takže i po druhé třetině vedla Kroměříž o tři trefy. Tři minuty před koncem to Baník risknul se šesti hráči v poli, ale místo snížení pečetil střelou do prázdné hodonínské branky kroměřížské vítězství Světlík.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, neděle 2.10.2022
SHKM Baník Hodonín - HK Kroměříž
HOM
2:6
(0:3, 2:2, 0:1)
HKK
Branky a nahrávky: 29. Polák (Vyrůbalík, Janás), 33. Vyrůbalík (Crlík, Polák) - 2. Holík (Zavřel), 6. Světlík (Lavička), 13. Podešva (Zeman), 29. Hubík (Světlík), 38. Šťastný (Zavřel, Hradil), 58. Světlík (Jergl). Rozhodčí: Schenel - Bačák, Olšar. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Střely: 26:43. Diváci: 207. Průběh utkání: 0:3, 1:3, 1:4, 2:4, 2:6.
Běhal (Mládek) - Vyrůbalík (A), Crlík, Běhůnek, Rýpar, Rákoczy, Kytlica - Tomi, Janás (C), Polák (A) - Lidák, Jajcay, Pospíšil - Matuškovič, Bauer, Běloch - Huňady. Trenér: Michal Kuba.
Fajgl (Pražan) - Vávra, Šťastný, Zeman, Holík, Nesrsta, Jergl, Knápek - Laciga, Jelínek, Morev, Zavřel, Hubík (C), Hradil, Lavička, Podešva, Opravil, Světlík. Trenér: Zdeněk Bečka.

Komentář k zápasu


Ohlasy trenérů

Michal Kuba (Hodonín):
Bohužel byl začátek zápasu stejný jako s Hradištěm. Po chvíli prohráváme 0:3 a to se potom hraje těžko. Na druhou stranu kluci bojovali až dokonce. Myslím si, že tam byly i okamžiky, kdy jsme byli i lepší, ale neproměňujeme šance. Důležité je, že se do těch šancí dostáváme a chceme s tím výsledkem něco udělat. Na tom se dá stavět. Škoda, je, že s dostaneme se na rozdíl dvou gólů a hned z protiútoku dostaneme při nedůrazu u brány další gól. To jsou věci, kdy jsi v laufu a můžeš jít do tlaku. Místo toho tě také chyby zase položí a začínáš od znova. Na konci už jsme hráli powerplay i za stavu 2:5 i 2:6. Bohužel stav jsme nesnížili.

Fotografie ze zápasu

další články
Kaufland cup Puky pomáhají: Hodonínští třeťáci si vezou z Brna konečné šesté místo a spoustu krásných vzpomínek
Turnaje
27.3.2024

Loni na podzim probíhala na všech prodejnách obchodního řetězce Kaufland po celé republice velká hokejové soutěž Puky po...
Aleš Bachánek: Když se na sezonu podívám jako na celek, tak podle mě byla úspěšná. Atmosféra na Baníku je jedinečná!
A-Tým
26.3.2024

Na pondělním posledním tréninku A-týmu Baníku jsme si k diktafonu pozvali hned tři respondenty. Tím prvním byl hlavní ko...
Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici
Info
22.3.2024

Do startu nejočekávanější hokejové události roku zbývají pouhé dva měsíce! Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se do ...