SHKM Baník Hodonín
Zdokonal své hokejové schopnosti! SHKM i v sezoně 2020-21 nabídne individuálními tréninky
Zdokonal své hokejové schopnosti! SHKM i v sezoně 2020-21 nabídne individuálními tréninky
Info
3.9.2020

Individuální tréninky bude i v sezoně 2020-21 mít na starosti někdejší zkušený běloruský obránce Dmitri Parakhonko. „Jsme rádi, že se nám podařilo domluvit se s Dmitrijem, který tyto tréninky na našem zimním stadionu nadále povede. Hráči tak nebudou muset za individuálními tréninky nikam dojíždět, čímž ušetří čas i peníze nejen sobě, ale také svým rodičům,“ říká šéftrenér mládeže Tibor Helísek. První lekce individuálních tréninků začíná ve středu 9. září ve 12:00.

autor:
Jan Hochman, foto: FXBX
Sdílejte článek
 

Tréninková jednotka bude rozdělena na dvě skupiny, ve kterých si hráči budou osvojovat základní dovednosti, jako je bruslení, práce s hokejkou a tak dále. Hráč se může zúčastnit vždy jen jedné tréninkové hodiny týdně. Na tyto individuální tréninky nebude zajištěn odvod ze školy, doprovod si zajistí rodiče. Omluvenky z vyučování si rodiče řeší vlastní cestou. Může se stát, že bez řádné omluvenky, nebude dítě uvolněno na tento trénink.

Kdy a kde se budou individuální tréninky konat?

Tréninky budou probíhat vždy jednou týdně, a to ve středu od 12:00 do 14:00 na Zimním stadionu Václava Nedomanského v Hodoníně. První „hodina“ je na programu už 9. září 2020, viz rozpis ledu.

Kdo tréninky povede?

Individuální tréninky povede bývalý běloruský reprezentační obránce Dmitri Parakhonko, který v nejvyšší běloruské soutěži odehrál téměř šest stovek zápasů. Pětatřicetiletý trenér žije už od roku 2016 ve slovenské Senici, díky čemuž s češtinou nemá žádný zásadní problém.

Jak budou tréninky probíhat?

Tréninková jednotka bude trvat jednu hodinu, celkem budou každou středu k dispozici dvě jednotky/hodiny (12:00 – 13:00 pro mladší a 13:00 – 14:00 pro starší). Hráči budou do skupin rozděleni podle věku. Počet účastníků v jedné skupině je omezen na 6 až maximálně 8 hráčů (celkem se tak obou hodin může zúčastnit až 16 hráčů).

Jak můžu své dítě na trénink přihlásit a kolik mě to bude stát?

Na hlavní straně klubového webu v sekci „Rychlé info“ (pod hlavními články) bude vždy ve čtvrtek spuštěno přihlašování na nadcházející týden a pravidelně se zde bude aktualizovat stav obsazenosti. Své závazné přihlášky posílejte na e-mail mladezshkm@seznam.cz, přihláška Vám buď bude potvrzena, případně oznámena zaplněnost daného termínu. Individuální tréninky jsou určeny pro hráče od 2. třídy až po starší žáky.

V přihlášce nezapomeňte uvést jméno + ročník narození hráče. Cena za jednu hodinu individuálního tréninku je 300,- kč za hráče.


V případě, že máte jakákoliv dotaz, piště na e-mail mladezshkm@seznam.cz.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...