SHKM Baník Hodonín
12. kolo, neděle 30.10.2016
SHKM Baník Hodonín - SK Prostějov 1913
HOM
5:0
(0:0, 3:0, 2:0)
PRO
Branky a nahrávky: 29. Zapletal J. (Mastič, Pospíšil L.), 30. Kudrna (Matuškovič), 31. Daněček, 56. Bárta, 60. Weber (Mastič). Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 32. Průběh utkání: 5:0.
Hanáček (Běhal Adam) - Běhal Antonín, Pospíšil L., Kotásek, Charvát, Zapletal T., Kuběna, Bárta, Gryc, Kudrna, Matuškovič, Mastič, Weber (C), Daněček, Zapletal J., Bílek Matěj. Trenér: Karel Buřič.
Přecechtěl (Pospíšil O.) - Černý, Fojt, Bouzek, Řepa, Holub, Šilhavý, Ševčík, Vysloužil (C), Píchal, Kuncek, Vyroubal, Tomeček, Jonák, Taršinky, Kytka. Trenér: Radomír Kužílek.
další články
Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!
Info
6.5.2024

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.
Sázková kancelář BAŇABET se opět probouzí! Ukažte své tipérské schopnosti a vyhrajte permici na novou sezonu a další ceny!
Info
4.5.2024

Letošní světový šampionát se nezadržitelně blíží, a proto se o slovo opět hlásí jediná bezpečná sázková kancelář BAŇABET...
V Praze se dnes uskutečnila první schůzka druholigových klubů před startem nové sezony
Info
3.5.2024

V Praze se dnes uskutečnilo první setkání zástupců druholigových klubů na jakémsi „před-aktivu“. Kluby si odsouhlasily z...
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...